Skip to content

Uitvaart

Het verlies van een dierbare brengt de nodige emoties met zich mee. U heeft genoeg aan het hoofd en moet waarschijnlijk erg veel regelen. Wij ontzorgen u hierin graag.

Culinaire ontzorging bij uitvaart

Wij zijn in staat om de volledige uitvaart catering uit handen te nemen en van deze moeilijke situatie toch iets moois te maken.

Le Martin Catering kan u volledig ontzorgen. U kunt hierbij denken aan;

  • Smakelijke sandwiches, culinaire amuses, fingerfood en/of volledig diner
  • Drank, geheel af te stemmen naar uw wens. Van goede koffie en verse thee tot zorgvuldig geselecteerde alcoholische dranken, frissen en sappen
  • Personeel, bedienend personeel, huis oppas, Chef kok, gastvrouw/gastheer
  • Styling, van een statafel tot een compleet ingerichte ruimte

Bovenstaande selectie is slechts een beknopte weergave van onze mogelijkheden. Uiteraard is alles per onderdeel af te nemen, afgestemd op uw budget.

Na de uitvaart kunt u bij u thuis of op een externe locatie, samen zijn met de nabestaanden. Le Martin Catering maakt het mogelijk.

Op het moment dat wij de locatie verlaten, laten wij alles weer schoon en naar behoren achter.

Uiteraard verzorgen wij het glaswerk en alle materialen t.b.v. de drank en de catering. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk genuttigde dranken. Wij zorgen er voor dat van alles ruim voldoende aanwezig is. 

Bel (06-23131929) of neem contact op via het onderstaande formulier voor meer informatie of advies op maat. Wij ontzorgen u! 

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

Meer weten over uitvaart catering?

Vrijblijvend (telefonisch) van gedachten wisselen over een passende stijlvolle culinaire invulling bij een uitvaart? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan z.s.m contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.