Skip to content

Catering op locatie in Oldenzaal

Catering op locatie in Oldenzaal bij u thuis of op een afgehuurde locatie

Catering in Oldenzaal

Le Martin Catering heeft ruim 35 jaar ervaring met catering op locatie in Oldenzaal. Le Martin wordt gerund door Martin de Vos. Le Martin Catering is al jaar en dag een begrip in Oldenzaal en wijde omgeving. De aanpak is het best te beschrijven als perfectionistisch, klantgericht, creatief, eerlijk en betaalbaar. Daarnaast staat Le Martin Catering erom bekend om net een stapje meer te zetten dan er is afgesproken. Kortom Le Martin is uw partner voor catering op locatie in Oldenzaal!  

Catering op locatie in Oldenzaal

Voorbeelden van catering op locatie in Oldenzaal verzorgd door Le Martin Catering

Klik op de bovenstaande foto’s om deze te vergroten.

Meer over Le Martin Catering

Le Martin Catering is gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van bedrijfsfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, themafeesten, recepties en verjaardagen. Daarnaast heeft Le Martin ruime ervaring om passende (culinaire) ondersteuning te bieden bij uitvaarten (o.a. het verzorgen van koffietafels). Dit kan op uw locatie, maar Le Martin Catering heeft ook de juiste contacten om dit op een passende externe locaties voor u te verzorgen.

Waarom kiezen voor Le Martin Catering?

  • 35 jaar ervaring in de horeca en als cateraar;
  • U doet zaken met een Twentse onderneming;
  • Gratis consult met vrijblijvend advies;
  • Een vast aanspreekpunt voor uw hele catering;
  • Ook verhuur van benodigdheden;
  • Afspraak = afspraak!

Dit zeggen onze klanten

Meer weten over catering op locatie in Oldenzaal door Le Martin Catering?

Martin de Vos komt graag naar u toe voor een gratis consult met vrijblijvend advies. Na dit gesprek ontvangt u een heldere duidelijke offerte waarin alle besproken zaken worden meegenomen. Uiteraard geldt ook hierbij: Afspraak = afspraak!

U kunt een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen. Martin neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen met Martin kan natuurlijk ook: 06 – 23131929.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.