Skip to content

Le Martin Catering biedt advies op maat!

Hieronder krijgt u een kijkje in de manier waarop wij werken en denken.

Uw gastheer

Als gastheer neem ik persoonlijk alle zorg over. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Het eten, de hapjes het is allemaal vers bereid en opgediend op een stijlvol servies, alle gerechten worden direct aangevuld en uw gasten worden op hun wenken bediend. Uw gastvrijheid verdient een attente gastheer. Kwaliteit dus, in alle facetten. En natuurlijk ruimen wij alles voor u op.

De catering

De catering wordt verzorgt voor zowel kleine als grotere groepen, tevens voor grootschalige evenementen. Alles is dagvers!

Advies op maat

Het menu

Niemand willen we teleurstellen. Daarom werken we niet standaard maar gaan we persoonlijk met u om de tafel om de catering voor úw gasten samen te bespreken. Smaak is tenslotte individueel bepaald. Persoonlijke wensen verdienen én krijgen onze onvoorwaardelijke aandacht.

De tafel

Le Martin geeft de tafel een sfeer van eenvoud en klasse. Aandacht voor details of decoratie, mogelijk speciaal ontworpen voor uw event vormt het de stijlvolle basis waarbinnen de gerechten/hapjes optimaal tot hun recht komen.

De ambiance

Uw gasten optimaal willen verrassen betekent dat we moeten denken in eindeloze mogelijkheden. Alle details waarover uw gasten zich verwonderen, verzorgen wij graag voor u. Bijzonder tafellinnen of verrassende bloemdecoraties, rode lopers en themagerichte decoraties en technieken dragen ertoe bij dat eten een sfeervol genieten wordt.

De kwaliteit

In ons productieproces hebben we alle mogelijke risico’s op het gebied van voedselveiligheid maximaal beschermd. 

In lange rijen aansluiten voor de catering vinden wij afbreuk doen aan het kwaliteitsgevoel. Als gastheer nodig ik uw gasten liever persoonlijk uit “aan tafel”. te gaan of een korte uitleg te geven over de catering. Voortdurend sta ik klaar om de catering aan te vullen en de kwaliteit van de buffetten te garanderen. Met plezier serveren wij de gerechten aan uw gasten uit indien dit voorafgaand aan het evenement met u is overeengekomen. 

Al vanaf groepen vanaf 25 personen kan Le Martin Catering u een interessant voorstel doen, neem vrijblijvend contact met ons op. Met de ervaring opgedaan bij zowel particulier-, bedrijfs- als publieksevenementen kan ik u verzekeren op een goed geoliede organisatie, een juiste verzorging van alle food en beverages en een scherp oog voor kwaliteit, details en service!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.